IT-projektleder

Fra IT-rod til ro i sindet

Jeg analyserer dit nuværende IT-setup, identificerer problemerne og implementerer klare løsninger, så du kan fokusere på din forretning.

Book et møde

Verden er digital og stort set alle forretningsprojekter kræver en projektleder med IT-forståelse. Jeg har ikke kun tung erfaring i projektledelse af digitale projekter, men også i strategisk forretningsanalyse, teknisk tyngde og flair for AI-anvendelse.

Med en Master i Business Administration er jeg den rette til at sætte rammerne for dine projekter, og jeg inddrager elementer fra marketing, finansiering og Design Thinking i projektmodellen. [Se grafik]

typer af projektledelse

Arkitekt

Arkitekten skaber sammenhæng mellem forretningsmål og IT ved at gennemgå processer, teknologi og kompetencer.

Det leder til de rette planer, træning og udvikling i den retning, der er rigtig for jer.

Forretnings-analytiker

Sammenkædning af forretningsbehov og digitale muligheder er kernen i vores ydelser, og vi leverer gerne behovsanalyse og facilitering af Design Thinking, til at skabe de rette rammer for udbyttemaksimering af projektet.

Projektleder IT

Ledelse af dine IT-projekter fra start til slut. Planlægning, ressource allokering og risikostyring.

Med udgangspunkt i Agile PM eller PRINCE2 alt efter behov.

Strategisk rådgiver

Sammenkædning af forretningsbehov og digitale muligheder er kernen i vores ydelser, og vi leverer gerne behovsanalyse og facilitering af Design Thinking, til at skabe de rette rammer for udbyttemaksimering af projektet.

Henrik fra Stokvad Consulting været en meget kompetent sparringspartner og projektleder.

Claus Lomholdt Poulsen

Direktør, Vejle Brand

jeg hjælper dig med

Digital transformation

Få sparring og projektledelse til at integrere digitale teknologier og kunstig intelligens i virksomhedens processer.

Data analyse & governance

Sammen skaber vi overblik over dine data, finder frem til hvordan de skaber værdi for jer, og får sat struktur på hvordan i styrer jeres data.

Applikationsudvikling

Projektledelse af softwareudvikling, så det der er vigtigt for din forretning, bliver sat i fokus. Uanset IT-platform leverer vi projektledelse efter dine behov.

Design og planlægning

Scope din projekter rigtigt, få udarbejdet en fleksibel plan, kom godt i gang og godt i mål.

Stakeholder management

Input fra potentielle kunder og relationer til din virksomheds medarbejdere, ledelser og eksterne parter, giver de bedste resultater.

Risikostyring

Få en risikobaseret tilgang til innovation, projektledelse og softwareudvikling. Jeg holder styr på NIS2, DORA og andre standarder din virksomhed efterlever.

START HER

Ring eller book møde nu

Baggrund

Med over 20 års erfaring med IT-projekter og forretningsudvikling, er vi de rette til at hjælpe dine digitale transformationsprojekter i mål. Vi fokuserer på at bringe mennesker med forskellig baggrund og kompetence sammen, så vi sammen får skabt ægte innovation der skaber værdi.

Foruden at udvikle og implementere den digitale transformation, bistår vi med viden inden for blandt andet forandringsledelse, IT-sikkerhed, agile arbejdsmetoder og risikostyring. Det gør at du trygt kan stole på, at din virksomhed navigerer sikkert i det komplekse digitale landskab.

Et centralt aspekt i vores service er fleksibiliteten. Vi kan tilbyde en klar og forudsigelig prisstruktur baseret på faste antal dage vi arbejder med din virksomhed. Det er med til at sikre, at du får de nødvendige og ønskede ydelser tilpasset jeres budget og dermed omkostningseffektiv planlægning.

Alle projekter og initiativer udføres med høj professionalisme og dokumentation, som giver dig mulighed for nemt at overtage styringen, når du er klar. Vi forstår vigtigheden at agilitet i SMV’er, og kan derfor hurtigt agere efter ændringer i markedet. Derudover arbejder vi tæt sammen med dit team for at sikre, at de digitale initiativer ikke kun er effektive og fleksible, men også i tråd med din virksomheds naturlige tilgang.