Styrker din virksomhed ved at gøre dine strategiske ambitioner til levedygtige initiativer

Som management konsulent indtræder jeg som ressource, hvor du har mest brug for det, og overtager styringen, så din vision bliver gennemført med succes.

Ofte er ledelsen fanget af daglig drift og mangler rum, tid og ressourcer til strategisk nytænkning og innovation

Fokus på daglig drift gør det svært at holde kompetencer ved lige, når det gælder værktøjer til udvikling af strategi og forretningsmodeller. Det kan føre til oversete vækstmuligheder eller reduceret konkurrenceevne. Det kan desuden være svær at afse tiden til at styre strategiarbejdet og skabe momentum.

Som din uafhængige management konsulent hjælper jeg dig med at frigøre potentialet i din organisation. Med en dyb forståelse for effektive strategier og forretningsmodeller bidrager jeg til at løfte dit teams innovationsevne. Gennem en struktureret tilgang og anvendelse af MBA-niveau værktøjer identificerer og udnytter vi sammen vækst- og effektivitetsmuligheder. Ved strategisk at lede og prioritere arbejdet, skaber vi sammen momentum og opnår konkrete resultater.

Forandringsledelse

Erfaren ledelse, hvad enten der kræves små ændringer eller radikal udvikling og innovation

Procesanalyse

Virksomhedens gennemgås med modeller og værktøjer der fremmer dialogen i din virksomhed

MBA

Få adgang til MBA-kompetencer og en 360 graders vinkel på virksomheden

De nye produkter, som er en unik cykel- og bilforsikring, er i høj grad automatiseret og digitaliseret. Det har krævet rigtig mange forandringer i vores tekniske set up, ligesom det har brudt med vores vanetænkning. I den proces har Henrik fra Stokvad Consulting været en meget kompetent sparringspartner og projektleder i de to forløb.
Claus Lomholdt Poulsen
Direktør, Vejle Brand

15+

år som IT-chef

20+

år i forsikringsbranchen

100+

projekter gennemført

MBA

Henley Business School, 2022

Henrik Stokvad