Chief Digial Officer (CDO) service

Digital transformation er afgørende for at drive forretning i dagens marked, og det er her vores Chief Digital Officer (CDO) services bliver afgørende. For mange små- og mellemstore virksomheder kan det være en udfordring at komme i gang med denne transformation. Ofte er der en erkendelse af behovet for at tage på rejsen imod digital transformation, men for få ressourcer til at stige ombord og tage af sted.

Stokvad Consulting tilbyder en skræddersyet løsning med vores CDO-as-a-service, der gør digital transformation tilgængelig, overkommelig og værdiskabende for din virksomhed. Vi bliver jeres digitale transformationspartner, fuldt investeret i jeres digitale transformationsrejse, og sikrer at digitaliseringen tilpasses præcist til jeres virksomheds unikke behov og ønsker.

Som jeres nye digitale transformationspartner er vi med til at sikre, at netop jeres forretning forbliver i front med de nyeste teknologiske fremskridt. Lige fra at forstå de digitale muligheder i jeres forretning, strategien omkring brugen af teknologi, til planlægningen, implementeringen og skaleringen.

Proces med digitaliseringsrejsen leveret med CDO-as-a-service fra forretningsforståelse over strategi og planlægning til eksekvering.

Dine fordele

DIGITALISERINGSEKSPERTISE EFTER BEHOV

Få digital ekspertise uden langsigtede forpligtelser og omkostninger. Vi op- og nedjusterer efter dine skiftende behov.

SERVICEPAKKE MED AGIL FOKUS

Vi arbejder både effektivt og fleksibelt – klar til at gribe de chancer, som ændringer på markedet bringer med sig.

TRANSPARENT & VÆRDIBASERET

Du kender præcist omkostningerne og omfanget af vores ydelse. Vi sikrer at arbejdet udføres professionelt og med fuld dokumentation.

Ydelser

Vi har er katalog over ydelser med de opgaver og leverancer vores Chief Digital Officer tager sig af. Vi aftaler de præcise ydelser, der passer til din virksomhed og kan efter behov op- og nedjustere omfanget.

Digital Ledelse

Konsulenten indgår i ledelsesteamet på lige fod med dine øvrige ledere.

Forretningsanalyse

Analyseforløb for forståelse og identifikation af digitale muligheder.

Digital strategiudvikling

Strategiudvikling for digital transformation og kompetenceudvikling.

Ledelse af digitale projekter

Styring af digitale projekter fra idefase til implementering.

Kunderejseoptimering

Optimering af digital kunderejse for øget engagement og konvertering.

Dataanalyse og indsigt

Dataanalyse for beslutningsgrundlag og KPI-identifikation.

Digital Risk Management

Håndtering af digitale risici inklusive cybersikkerhed og compliance.

Deltagelse i bestyrelsesmøder

Årlig deltagelse i bestyrelsesmøder for kommunikation om digital strategi.

Årlig strategi-workshop

Årlig workshop med topledelse for strategiudvikling.

Deltagelse i ledermøder

Strategisk inddragelse i ledermøder for at sikre alignment og sparring.

Månedligt statusmøde

Månedlige møder for gennemgang af projektfremskridt og planjusteringer.

Brugeroplevelsesdesign (UX)

Optimering af brugeroplevelse på digitale platforme.

Digital innovationsværksted

Workshops til fremme af innovationskultur og digitale initiativer.

Digital produktudvikling

Udvikling og lancering af digitale produkter og services.

Digital marketingstrategi

Hjælp til udvikling og implementering af digitale marketingkampagner.

Innovationsledelse og fremtidig teknologiscouting

Guidance i nye teknologitrends og fremtidig markedspositionering.

Kunstig intelligens

Sparring og rådgivning om anvendelse af kunstig intelligens.

Workshops og uddannelse for Medarbejdere

Workshops til at øge digitale kompetencer hos medarbejdere.

Styring af digitale aktiver

Forvaltning af digitale aktiver for at understøtte strategien.

Digitale partnerskabsaftaler

Opbygning af digitale partnerskaber og vedligeholdelse.

Baggrund

Med over 20 års erfaring med IT-projekter og forretningsudvikling, er vi de rette til at hjælpe dine digitale transformationsprojekter i mål. Hos os får du en dygtig CDO-konsulent (Chief Digital Officer), der kan arbejde side om side med dit team for at udvikle og implementere din digitale vision. Det omfatter alt fra vurdering af din nuværende teknologiske infrastruktur og interne kompetencer til udvikling af en langsigtet digital roadmap, der er med til at styrke din virksomheds konkurrenceevne og innovation.

Foruden at udvikle og implementere den digitale transformation, vil vores CDO-konsulent også rådgive omkring de bedste praksisser inden for forandringsledelse, IT-sikkerhed, agile arbejdsmetoder og risikostyring. Det gør at du trygt kan stole på, at din virksomhed navigerer sikkert i det komplekse digitale landskab. Vi har en dyb forståelse for SMV’ers unikke udfordringer og muligheder, hvorfor vi fokuserer på at skabe løsninger, der er både innovative og realistiske i forhold til dine ressourcer og mål.

Vores CDO-as-a-service giver dig, som virksomhedsejer, en unik mulighed at være med i den digitale transformation uden at skulle ansætte en fuldtids CDO. Vores service er designet til at give din virksomhed adgang til digital ledelsesekspertise og strategisk rådgivning, som er tilpasset jer.

Et centralt aspekt i vores service er fleksibiliteten. Vi tilbyder en klar og forudsigelig prisstruktur baseret på faste antal timer, der er med til at sikre, at du får de nødvendige og ønskede ydelser, som passer til jeres budget. Det giver dig mulighed for at planlægge omkostningerne effektivt. Hvis der gennem projektet skulle opstå yderligere behov for support, tilbyder vi også muligheden for at tilkøbe ekstra timer.

Som din Chief Digital Officer sikrer vi samtidig at vores arbejde strækker længere. Alle projekter og initiativer udføres med høj professionalisme og dokumentation, som giver dig mulighed for nemt at overtage styringen, når du er klar. Vi forstår vigtigheden at agilitet i SMV’er, og kan derfor hurtigt agere efter ændringer i markedet. Derudover arbejder vores CDO tæt sammen med dit team for at sikre, at de digitale initiativer ikke kun er effektive og fleksible, men også i tråd med din virksomheds naturlige tilgang.