Om

Henrik Stokvad hjælper virksomheder med succesfulde forandrings- og udviklingsprocesser med særligt fokus på digital transformation.

Han faciliterer opgaver inden for:

  • strategiudvikling og implementering
  • forretnings- og konceptudvikling
  • analyse og design af it-løsninger
  • procesoptimering

En klar vision er væsentlig for, at alle kan forstå, hvad forandringen skal bidrage med i forretningen. Via et grundigt analysearbejde bliver der løbende fokuseret på de løsninger, der kan skabe mest værdi.

“Min tilgang er at digitalisering er, at forandringen skal bidrage til forbedrede nøgletal og kunne mærkes på virksomhedens bundlinje langt ud i fremtiden”

Fra begyndelsen bliver der lagt vægt på at bringe mennesker sammen og skabe en åben dialog på tværs af både interne og eksterne siloer, så der skabes et trygt udviklingsmiljø, hvor vigtig viden og erfaring inddrages i projektet. Det betyder, at alle interessenter bliver involveret tidligt i forløbet, hvilket er med til, at den endelige forandring bliver lettere accepteret og implementeret i virksomheden.

”Når vi tager medarbejdere ud af deres komfortzone, er det væsentligt at støtte dem i at prøve nye ting af og opbygge de kompetencer, der skal til, for at mestre det nye”

Henrik Stokvad - selvstændig konsulent med over 20 års erfaring med forretningsudvikling og projektledelse

Henrik Stokvad har en MBA fra Henley Business School, og har i over 20 år arbejdet med digitalisering, hvor han har drevet et stort antal succesfulde digitaliseringsprojekter.


Interesseret i hvordan din virksomhed opnår succesfulde forandrings- og udviklingsprocesser med digital transformation?